Transporter

Transporter

Varmt välkommen till ditt trygga val av flyttföretag i Växjö! Vi hjälper privatpersoner och företag med transporter och flytthjälp i Växjö med omnejd. Hos oss arbetar personal med lång erfarenhet inom branschen som alltid strävar efter att tillhandahålla smarta och flexibla transportlösningar samt att ge dig bästa tänkbara service!
 

Trygga transporter 

På Flyttprinzen har vi lång erfarenhet av att transportera allt från enstaka gods till hela kontor, tunga kassaskåp och allt däremellan. Vi har utrustning speciellt framtagen för flytt, vilket gör att vi kan transportera nästintill allt på ett säkert sätt. Vi har givetvis ansvarsförsäkring som gör att samtliga transporter är försäkrade, transporttillstånd genom Transportstyrelsen samt F-skattesedel.
 
Du kan alltid nå oss via telefon under transportens gång om du skulle vilja fråga någonting eller om du skulle behöva göra ändringar i uppdragsbeskrivningen.
 

Expressbud

Vi kör även expressbud till och från olika städer i vårt avlånga land – allt från Stockholm till Göteborg, Jönköping, Växjö och Kalmar.
 
Vill du veta mer om oss och hur vi kan hjälpa dig med din transport på bästa sätt? Tveka inte att kontakta oss redan idag - vi ser fram emot att hitta den bästa transportlösningen för just dig!


Fler tjänster vi utför

Anlita Flyttprinzen för trygg flytthjälp i Växjö!

Är du intresserad av att anlita oss för flytthjälp i Växjö eller i närliggande orter? Fyll i formuläret nedan så återkommer vi till dig inom kort!