Välkommen till Flyttprinzen

Välkommen till Flyttprinzen

Vi är ditt lokala flyttföretag i Växjö som hjälper privatpersoner och företag med högkvalitativ, trygg och flexibel flytthjälp i Växjö och närliggande områden.

Ett väl utfört arbete, god kundservice och kvalitet framför kvantitet är grundstommen i vår verksamhet sedan vi startade år 2016. Vårt mål är att göra din flytt så rolig, smidig och stressfri som möjligt. 
 

Ditt trygga val av flyttfirma i Växjö

För oss är det viktigt att du som kund känner dig trygg genom hela processen när du anlitar oss. Vi har alla relevanta tillstånd och försäkringar – för att nämna ett exempel är våra transporter alltid försäkrade genom vår trygga ansvarsförsäkring. Vi erbjuder även en garanti på vårt arbete som innebär att du har upp till 10 dagar på dig att rapportera eventuella brister i vårt arbete, som därefter åtgärdas snarast. Givetvis innehar vi även F-skattesedel för att du ska ha möjlighet att ta del av RUT-avdraget när du anlitar oss.

 

Är du intresserad av att ta del av våra tjänster? Tveka inte att kontakta oss redan idag - vi ser fram emot att hjälpa dig med din flytt!


Tjänster på Flytthjälp Växjö

Anlita Flyttprinzen för trygg flytthjälp i Växjö!

Är du intresserad av att anlita oss för flytthjälp i Växjö eller i närliggande orter? Fyll i formuläret nedan så återkommer vi till dig inom kort! 

Anlita Flyttprinzen för trygg flytthjälp i Växjö!

Kontakta oss