Vad kostar det att anlita en flyttfirma i Växjö?

Planerar du en flytt? Oavsett hur mycket som ska flyttas är det alltid en god idé att ta hjälp av en professionell flyttfirma i Växjö när du flyttar. Men vad kostar det egentligen att anlita en flyttfirma? Det går vi igenom här!

Har du bestämt dig för att anlita en flyttfirma i Växjö? Grattis till ett bra val! När du väljer att anlita ett professionellt företag för att genomföra din flytt besparar du dig själv många timmar av tungt fysiskt arbete samtidigt som du kan lägga din energi på de roligare delarna av flytten – ditt nya hem! Men vad kostar det egentligen att anlita en flyttfirma i Växjö? Här går vi igenom vilka faktorer som påverkar priset!
 

Faktorer som påverkar vad det kostar att anlita en flyttfirma i Växjö

Detta påverkar priset när du beställer professionell flytthjälp i Växjö:

 • Hur mycket som ska flyttas
  Ska du flytta från en trevåningsvilla, ett studentrum eller är det ett helt kontor som ska flyttas? Hur mycket som ska flyttas påverkar hur många flyttarbetare som behövs, hur lång tid flytten kommer att ta samt hur stor flyttbil som behövs. 
 • Hur långt du ska flytta
  Hur långt du ska flytta har även det en betydelse för priset när du anlitar en flyttfirma i Växjö, då detta påverkar hur lång tid din flytt kommer att ta. Många flyttfirmor tar en så kallad milkostnad när de utför en flytt. 
 • När du ska flytta
  Generellt sett stiger priserna för att anlita en flyttfirma i Växjö om arbetet sker på en helg på grund av att efterfrågan är större då. Därför kan det vara smart att försöka planera in din flytt på en vardag. 
 • Flyttfirmans timpris
  Det kan variera hur mycket olika flyttfirmor tar i timpris. Normalt baseras priser på kronor/timme för en flyttarbetare, och hur mycket personal som krävs avgörs av hur mycket om ska flyttas - och i vissa fall även av vad som ska flyttas. Är det till exempel många större möbler behövs det vanligen flera flyttarbetare. Vi på Flyttprinzen ser alltid till att hitta den betalningslösning som fungerar bäst för dig och är tydliga i offertlämning för att du som kund ska veta vad det kostar samt vad du betalar för. Inga dolda kostnader!

Välj flyttfirma med omsorg - undvik oseriösa aktörer! 

Även om det är lätt att tänka att det bästa valet är den flyttfirma som erbjuder det lägsta priset är det smart att tänka steget längre. Om du tar den billigaste flyttfirman du hittar finns det ofta anledning att ifrågasätta vad det låga priset beror på. Det kan till exempel vara så att sådant som flyttkartonger och emballage inte ingår eller att det är en oseriös aktör som till exempel inte har ansvarsförsäkring om någonting skulle gå sönder. Välj en flyttfirma du känner förtroende för – det är trots allt dina ägodelar som ska flyttas!
 

Ta hjälp av vår flyttfirma i Växjö

Flyttprinzen är din lokala, trygga flyttfirma i Växjö! Våra ledord är kvalitet, tydlighet och trygghet. När du anlitar oss kan du känna dig trygg med att dina ägodelar packas och fraktas på bästa sätt av erfarna flyttarbetare. Givetvis är vi försäkrade om olyckan mot förmodan skulle vara framme. Vi innehar även F-skattesedel för att du som privatperson ska kunna ta del av RUT-avdraget när du anlitar oss, vilket innebär att du kan minska kostnaden för att anlita oss med upp till 50 %. 

Vill du veta mer om våra tjänster? Kontakta oss så berättar vi hur vi kan göra din flytt smidigare, roligare och mer stressfri!

Anlita Flyttprinzen för trygg flytthjälp i Växjö!

Är du intresserad av att anlita oss för flytthjälp i Växjö eller i närliggande orter? Fyll i formuläret nedan så återkommer vi till dig inom kort!