Kontakta oss på Flyttprinzen

Kontakta oss på Flyttprinzen

Är du intresserad av att anlita vår flyttfirma i Växjö? Fyll i vårt formulär så hittar vår skickliga personal en passande lösning för just dig!

Flyttprinzen är ditt lokala flyttföretag i Växjö som hjälper privatpersoner och företag med allt inom flytt sedan år 2016. Vårt framgångsrecept är enkelt: erfaren och engagerad personal, god kundservice och trygga garantier. För oss är det viktigt att du som kund känner dig trygg från din första kontakt med oss tills uppdraget är slutfört. Därför arbetar vi efter tankesättet ”kvalitet över kvantitet” i allt vi gör.
 
Behöver du flytthjälp i Växjö med omnejd? Tveka inte att kontakta oss på Flyttprinzen redan idag om du vill höra mer om oss och hur vi kan hjälpa dig! 

Anlita Flyttprinzen för trygg flytthjälp i Växjö!

Är du intresserad av att anlita oss för flytthjälp i Växjö eller i närliggande orter? Fyll i formuläret nedan så återkommer vi till dig inom kort! 

Vi är stolta över våra kundomdömen!

Recension från Sally S
Anlitade killarna för flytt ca 20 mil, trodde aldrig en flytt kunde gå så smidigt! Otroligt enkelt för mig som kund, bra kommunikation både innan och under flytt. Hade inte kunnat vara nöjdare, rekommenderar starkt!
Sally S
Recension från Britt-Marie A
Använde Flyttprinzen AB för att flytta bohag i mitt hus. Flytten gick från mitt hus till lägenhet samt förråd i annan byggnad än lägenheten. Blev trevligt bemött av båda killarna som kom o flyttade. Kommer att använda mig av företaget när jag ska flytta till hus igen. Vill verkligen rekommendera företaget...
Britt-Marie A
Recension från Ann B
Jag beställde flytt. Fick snabbt och trevligt svar. Fick också omgående veta kostnad och vilka mertjänster de erbjöd på ett icke påtvingade sätt. God kontakt och avstämning innan flytten så allt stämde och vi hade koll båda parter. Kom på avtalad tid och skötte flytten snabbt, smidigt och oerhört kundvänligt. Precis enligt mina förväntningar. Sociala och vänliga människor på rätt plats. Är mer än nöjd med företaget. Rekommenderar dom varmt.
Ann B