Skicka in en gratis offertförfrågan

Är du intresserad av att anlita vår flyttfirma i Växjö? Då är du varmt välkommen att fylla i formuläret nedan. Vi återkopplar till dig inom kort med en gratis offert!

Vi är stolta över våra kundomdömen!

Recension från Sally S
Anlitade killarna för flytt ca 20 mil, trodde aldrig en flytt kunde gå så smidigt! Otroligt enkelt för mig som kund, bra kommunikation både innan och under flytt. Hade inte kunnat vara nöjdare, rekommenderar starkt!
Sally S
Recension från Britt-Marie A
Använde Flyttprinzen AB för att flytta bohag i mitt hus. Flytten gick från mitt hus till lägenhet samt förråd i annan byggnad än lägenheten. Blev trevligt bemött av båda killarna som kom o flyttade. Kommer att använda mig av företaget när jag ska flytta till hus igen. Vill verkligen rekommendera företaget...
Britt-Marie A
Recension från Ann B
Jag beställde flytt. Fick snabbt och trevligt svar. Fick också omgående veta kostnad och vilka mertjänster de erbjöd på ett icke påtvingade sätt. God kontakt och avstämning innan flytten så allt stämde och vi hade koll båda parter. Kom på avtalad tid och skötte flytten snabbt, smidigt och oerhört kundvänligt. Precis enligt mina förväntningar. Sociala och vänliga människor på rätt plats. Är mer än nöjd med företaget. Rekommenderar dom varmt.
Ann B