Privatflytt

Privatflytt

Är du i färd med att flytta? Så roligt! Flyttprinzen är din lokala flyttfirma i Växjö med lång erfarenhet inom branschen. Genom åren har vi fått en mängd goda omdömen från tidigare kunder som vi är mycket stolta över. Vår vision är att trygghet och kvalitet ska gå före allt annat i vår verksamhet och vårt mål är alltid att bidra till att din flytt ska kännas så rolig, smidig och stressfri som möjligt. Vi tar oss tiden att paketera alla dina möbler och ägodelar varsamt och lägger alltid flyttfilt mellan alla möbler för att undvika skador. Givetvis är dina ägodelar försäkrade genom oss om olyckan mot förmodan skulle vara framme.
 

Nyttja RUT-avdraget för att minimera dina kostnader

Tack vare RUT-avdraget är det ingen dyr investering att som privatperson anlita professionell flytthjälp i Växjö. RUT-avdraget innebär att du får dra av hela 50 procent av arbetskostnaderna för din flytt, vilket utgör den stora merparten av kostnaden för din flytt. Det enda som inte inkluderas är material såsom exempelvis flyttkartonger.

Är du intresserad av att anlita vår flyttfirma i Växjö? Kontakta oss redan idag så berättar vi mer om oss och våra tjänster. Vi ser fram emot att göra din flytt till något att längta efter! 


Fler tjänster vi utför

Anlita Flyttprinzen för trygg flytthjälp i Växjö!

Är du intresserad av att anlita oss för flytthjälp i Växjö eller i närliggande orter? Fyll i formuläret nedan så återkommer vi till dig inom kort!