Så går en flytt till med vårt flyttföretag i Växjö

Flyttprinzen är ditt lokala flyttföretag i Växjö. Hos oss arbetar engagerad personal med lång erfarenhet inom flyttbranschen som alltid gör sitt yttersta för att du ska bli nöjd och känna dig trygg med oss. Här går vi igenom hur en flytt med oss går till!

Välkommen till ditt lokala flyttföretag i Växjö! Vi hjälper privatpersoner och företag med allt inom flytt i Växjö och närliggande orter. Här kan du läsa om hur en flytt med Flyttprinzen går till!

Processen när du anlitar vårt flyttföretag i Växjö

 1. En första kontakt
  Kontakta oss och berätta om din flytt – vad som ska flyttas, varifrån och vart, så berättar vi hur vi kan hjälpa dig på bästa sätt. Detta gör du enklast genom att göra en offertförfrågan
 2. Du får en kostnadsfri offert
  Efter att du gjort en offertförfrågan får du inom kort en kostnadsfri offert från vårt flyttföretag i Växjö. Många företag i vår bransch ger ofta ett lågt pris i sina offerter för att sedan höja priset på plats för att de hittat något som inte överensstämmer till hundra procent i uppdragsbeskrivningen. Våra offerter är alltid tydliga med samtliga kostnader specificerade – du kan alltså känna dig trygg med att vi är flexibla och inte lägger på några dolda avgifter efter att du väl anlitat oss.
 3. Vi genomför din flytt
  Oavsett om uppdraget gäller en flytt åt en privatperson eller en företagsflytt utför vi alla flyttar vi tar oss an med största engagemang – det ska vara roligt att flytta! För oss är det av största vikt att du som kund känner dig trygg med oss från början till slut. Därför tar vi oss alltid tillräckligt med tid för att se till att allt går rätt till: vi paketerar alla möbler och övriga föremål varsamt och lägger alltid flyttfilt mellan alla möbler för att undvika skador.
 4. Efter din flytt
  Skulle olyckan mot förmodan vara framme har vi givetvis en ansvarsförsäkring, vilket innebär att dina ägodelar är försäkrade genom oss.

Ta hjälp av vårt erfarna flyttföretag i Växjö

På vårt flyttföretag i Växjö har vi lång erfarenhet inom branschen och har genom åren fått många goda omdömen som vi är mycket stolta över. Vi hjälper dig gladeligen med allt från enstaka moment till hela flyttkedjan. Är du intresserad av att ta del av våra tjänster? Tveka inte att kontakta oss redan idag - vi ser fram emot att göra din flytt smidigare, tryggare och roligare!

Anlita Flyttprinzen för trygg flytthjälp i Växjö!

Är du intresserad av att anlita oss för flytthjälp i Växjö eller i närliggande orter? Fyll i formuläret nedan så återkommer vi till dig inom kort!